Skijentene

Dette er samlesiden over alle de siste nyhetssaker som omhandler skijentene.

21. des 2019.

Vi gleder oss til helgens skirenn i Planica. ❄️ KIWI er stolt sponsor av skijentene. Tror du det blir pallplassering på noen av de norske.

22. mai 2019.

Hvem er raskest av Ingvild Flugstad Østberg og Therese Johaug til å skjenke vann. Det kan virke enkelt, men Heine har lagt inn en liten.

Tine Skolmen 24. apr 2019. Janne Formoe og Jan Fredrik Karlsen kom sammen i bisettelsen. De er naboer med komikerens datter Tine, og minnes Skolmen med glede. -. Mine tanker går til hans barn Tine og Christian og barnebarn. Hvil i fred, Jon, sier Gimle. Anne Marie Ottersen spilte også sammen med Skolmen i «Plastposen». Sextreff Kåte

20. sep 2019.

IOC reduserer Norges OL-kvote i langrenn. De nye OL-reglene rammer skijentene hardt. IOC vil ha færre skiløpere til OL. Kuttet i kvotene.

Verdens Beste Skijenter VM Spesial26. sep 2018.

Vi stilte derfor skijentene noen enkle og kjappe spørsmål om deres matfavoritter og handlerutiner. Maiken Caspersen Falla. Hva spiser du til.

Mester Grønn og skijentene oppfordrer alle til å bli med på laget og støtte årets Rosa sløyfe-aksjon. Skistjernene Therese Johaug (31), Mari Eide (29), Ragnhild .

Spektrum Velvære Blank solbrillerne fra Spektrum giver dig letvægtsbeskyttelse og komfort i en klasse for sig selv. Den strømlinede og optimerede linseform standser de skadelige. 24. apr 2020. Frisører og velvære-salonger ble tvunget til å stenge 12. mars i år. Tove Sissel Grønningen hos Spektrum Frisør er ikke i tvil om hva som er. Tine Skolmen 24.

27 Oct 2015.

Verdens Beste Skijenter Dokumentar Episode 7 Marte Kristoffersen Marit Bjørgen Therese Johaug Heidi Weng.

Verdens beste skijenter. Norsk dokumentarserie. Norge har verdens beste langrennsjenter, og er landslaget som alle ønsker å kopiere. I serien får vi bli med.

18. nov 2019.

Skijentene har de siste årene samarbeidet med Mester Grønn for å skape økt oppmerksomhet rundt saken, og i år var det Therese Johaug,

[embedyt]//www.youtube.com/embed/1jTqc95b52o[/embedyt]

Array
Pris: 259,-. innbundet, 2019. Sendes innen 2-4 virkedager. Kjøp boken Skijentene av Hanna Norberg (ISBN 9788202615086) hos Adlibris.com. Fri frakt fra {0} kr.

Array
Array
Array
HAFJELL: Heidi Weng fikk sjokk da et tre blåste over ende under treningsøkta på Hafjell. Therese Johaug snakker ut om de dramatiske dagene da hun fant ut.

4 feb. 2019.

På emballasjen er det bilde av de norske skijentene,

av Kiwi og brødet ble skapt i samarbeidet mellom Kiwi, skijentene og Bakehuset.

Current Weather

Loading...

5-Day Forecast

Loading...