Siv Jensen Lesbisk

28. aug 2019.

I 2008 ble Jensen omtalt som lesbisk i et NRK-kåseri. – En kjempestor del av min vennekrets er homofile, at jeg ikke hadde turt å gå ut av skapet.

4. feb 2018.

Komiker Lisa Tønne er blant dem som kritiserer tildelingen av en homopris til Frp- leder Siv Jensen. – For meg blir det litt som å være tyrefekter.

10. nov 2008.

.

reagerer sterkt på at doktorgradsstipendiat Monica Wegling i sitt morgenkåseri på NRK P2 fredag sa at Frps leder Siv Jensen trolig er lesbisk.

22. aug 2013.

Frp-dronningen Siv Jensen angrer ikke på at bryllupet med.

Siv, som feilaktig er blitt utsatt for rykter om at hun er lesbisk, har tidligere vært.

29. sep 2006.

Siv Jensen blir i boka spurt direkte om hun er lesbisk. – Nei, og jeg er skikkelig lei av sånne spørsmål! sier Jensen. Hun legger til at dersom hun.

[embedyt]//www.youtube.com/embed/547n7RWtJ0M[/embedyt]

Erotiske Kanaler På Canal Digital 15. sep 2011. Dessverre er det en særnorsk regel som ødelegger alt, og den må Canal Digital forholde seg til. – Når vi sender erotisk materiale på våre kanaler. Norske Jenter Snap Norske Nakenmodeller Fjord Line Nyttårscruise Dirty Snap Norge 5. okt 2018. Det har vært lignende Snapchat brukere som Fyllanorge og Sommer-Norge tidligere, men

Hallo P3s partilederutspørring: 10 Kjappe med Siv Jensen (FrP)28. aug 2019.

Rykter om at Siv Jensen er lesbisk. I tillegg svarer Jensen på ryktene som har svirret i årevis, om at hun skal være lesbisk. – Jeg synes det har.

28. aug 2019.

Jeg har både kjørt på rødt lys og brutt fartsgrensene. Og hadde jeg vært lesbisk hadde jeg stått frem for lenge siden. Jeg er jo blitt voksen, har hun.

Buddy Osama digger denne artikkelen og sier: «وابل Siv Jensen!».

(bor helt øverst) Denne bavianen er en dame, så teknisk sett, er Siv Jensen lesbisk.

Array
Gjester. #3. Del. Skrevet 15. desember 2008. Overskriften din er jo ganske misvisende. Nyhetene sa ikke at Jensen trolig er lesbisk, det ble sagt i ett kåseri. At Kringkastingsrådet *skal diskutere* saken er en ikke-sak. Om derimot NRK må be om unnskyldning så er det en greit at det lages en sak.
3. mai 2011.

Siv Jensen venter på den rette, men er ikke lesbisk. Det er ikke vanskelig å komme på eksempler. Når det derimot gjelder mannlige politikere,