Nyttårscruise Fra Langesund

Strender I Fredrikstad I 2010 går Fredrikstad fra å være en fotballby til å være en triatlonby. I 2010 stifter. I tillegg finner du kart over populære strender og badeplasser i. På denne. Celester Paradise Hotel 18 Apr 2016. Dag 21 på Paradise Hotel. 10 Jun 2016. CELESTER ADJETE MÅ SE DENNE VIDEON!!! Gabriel Gebreselase. etter Celester –

4. jan 2019.

Lørdag 29 desember 2018 dro vi på NyttårsCruise med STAVANGERFJORD ( Fjordline) fra Langesund til København. Tilbake i Langesund 01.

Alle reiser med Color Line byr på opplevelser du sent vil glemme. Vi tar deg med på cruise til Kiel, dagsturer til deilige Danmark eller søte Sverige.

7. okt 2019.

Nyttårscruise til København.

1 590,– fra Langesund.

I restaurantene henter kokkene våre ferske råvarer fra naturens eget spiskammers og.

23. sep 2019.

Vi seiler daglig til Danmark fra Bergen, Stavanger og Langesund – kast loss med oss i høst! Ta med barna – gratis!.

per person fra Bergen/Stavanger 1 220,– fra Langesund. Foto: Visit Aalborg.

Nyttårscruise til København.

Bli med på oss på koselig Nyttårscruise til København – med båt fra Langesund! Vi har inkludert buss til Langesund (fra Porsgrunn og Kristiansand langs E-18 til Langesund). Det er kun denne ene gangen det går båt fra Langesund til København.

Fjord Line, Sandefjord, Norway. 149,631 likes · 912 talking about this. Velkommen til Fjord Lines offisielle Facebook-side.

Nyttårscruise til koselige København. På nyttårscruise inviterer skipet til nyttårsbuffet med drikke inkludert! København har noe for alle. Her finner vi en fantastisk blanding av vakker arkitektur, verdensberømt design, vakre hager, fristaden Christiania og verdens eldste monarki. Byen er kompakt, og elsket et av hele Europa.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne levere våre elektroniske tjenester. Ved å bruke vår nettside eller ved å lukke denne meldingsboksen, godtar du vår bruk av informasjonskapsler som er beskrevet i vår Klikk her for å endre innstillingene på informasjonskapslene/cookies for denne nettsiden. .

NyttårsCruise fra 1 399,- pr. person . NyttårsCruise med Stena Saga Legg nyttårsfeiringen til sjøs – en perfekt avslutning på det gamle året! Vil du oppleve årets aller siste show for 2019, og årets første quiz for 2020, samt en fantastisk nyttårsbuffet?

29. des 2016.

Fjord Lines første nyttårscruise fra Langesund til København ble utsolgt på kort tid. Til toppen. Adresse: Stangsgate 1 a, Postboks 140, 3901.

550 - NYTTÅRSCRUISE MED STAVANGERFJORD (FJORDLINE) 2018-2019NYHET! Bli med oss på nyttårscruise til København med Fjord Line 🙂

Nyttårscruise til København med Fjord Line fra Langesund, Lb-Tur Telemark, Skien, Norway. Sun Dec 29 2019 at 09:00 am, Markér inngangen til 2020 med oss.

Ta en velfortjent pause fra hverdagen – bestill et 2-døgns cruise med Fjord Line fra Langesund. Du får en opplevelsesrik sjøreise med vakker utsikt, deilig mat,

Nyttårscruise utsolgt på et blunk. 70 sov på ferja under stormen. Fjord Line melder om mye trafikk. Til toppen Adresse: Stangsgate 1 a, Postboks 140, 3901 Porsgrunn;.

Fjord Line innstiller alle fergeavganger – siste fergetur fra Langesund til Hirtshals søndag.

Har lyst til å feire Nyttårsaften i hyggelig selskap? Bli med oss da vel. Vi har nyttårscruise til København med ferge fra Langesund eller vi kan tilby.

Bøkketlista I "Bøkketlista" legger vennegjengen Peter, Emma, Alvin, Magnus og William ut på sin livs reise for å oppfylle sine drømmer, og samtidig hjelpe folk de møter med. 9. des 2016. Etter at Emma viste musikken til duoen Lemaitre i tv-serien Bøkketlista, inspirerte deres gode tilbakemeldinger henne til å dele låtene med. 9. nov 2016. Fem

Bli med på nyttårscruise fra Langesund til København! Vi reiser med Fjord Lines og har 2 netter på sjøen og 1 natt hvor skipet ligger til kai i København.

I tillegg til vestlandsavgangen, setter Fjord Line i stand en egen nyttårsavgang fra Langesund, med destinasjon København. – Vi håper å gi gjestene våre en.

[embedyt]//www.youtube.com/embed/dJtzloAhFYg[/embedyt]

Current Weather

Loading...

5-Day Forecast

Loading...