Negervitser

1. okt 2006.

.

rasistisk i å lire av seg ”negervitser” overfor internasjonale afrikanske intellektuelle på en litteraturfestival. Og ganske riktig: Kulturrådet syntes.

14. feb 2010.

Så da er det liksom lov å kødde og komme med litt negervitser og sånt. Og jeg mener at det er ikke den som er majoritet i en situasjon som skal.

13. jan 2020.

.

godt hjulpet av rhumba, vals og selvironiske negervitser på TV 2. Bonnier/ Amigo-sjef Frank Bakke humrer sikkert godt på vei til banken over.

gynner å slenge sånn halv-negervitser. (.

) Og så samme vanlige spørsmålet, det er jo kanskje greit nok, liksom.

'Åh, så flink du er til å prate norsk, hvor lenge .

Thor Heyerdahl Vgs Thor-heyerdahl-vgs. thor heyerdahl vgs. Russen i gang med festing allerede – politiet måtte rydde opp i vold og bråk: – Så lenge de bor hjemme og spiser fra det samme kjøleskapet, Sofie Asplin Sofie Asplin. 74 likes · 1 talking about this. The latest Tweets from Sofie Asplin (@sofieasplin). Oslo • instagram: sofieasplin. Sofie Asplin

30. jun 2017.

«Når folk drikker, så er man jo litt mer ærlig, og negervitser og hele den pakka der, er plutselig veldig greit på fest noen ganger. Jeg føler jeg.

Teletubbies-dub - Negerkake-maskinenså morsomt som neger-vitser. Reitan. Geitan. GIFT, MEN LIKE BLID: Styrerepresentant. Jasmin Jahre (til venstre) er sjeleglad for å ha fått Bajangalou Tsoi (en.

.

forakt, schadenfreude og raseforakt, husker godt alle lo god og høyt når negervitser og jødevitser ble fortalt, blant annet av enkelte befaler ;

10. okt 2016.

kjenner tar den.

, ta «negervitser», holdt jeg på å si. Jeg har ikke noe problem med det når det er noen jeg kjenner godt. Jeg kan ta det på meg.

[embedyt]//www.youtube.com/embed/-krH2WAyb-s[/embedyt]

Array
Array
Array
NegerVitser Hva er forskjellen på en neger og en bøtte med dritt? Bøtten. Hva er forskjellen mellom en overkjørt rotte og en overkjørt neger? Det var bremsespor foran rotta. Hva er en strekkode? En negers familiebilde. Vet du hvorfor negerdamene har så store vesker? Fordi de skal få plass til alle leppestiftene.
Vitser i mange ulike kategorier. Flere tusen vitser. Arbeidsvitser Barnevitser Bilvitser Blondinevitser Datavitser Det er bedre-vitser Doktorvitser Dyrevitser Frukt- og grønt vitser Gode historier Gåter Han og henne Har du hørt.

Hvorfor vitser Julevitser Kannibalvitser Kelnervitser Ladavitser Matvitser Mora di-vitser Pensjonistvitser Politivitser Religiøse vitser Skolevitser Sportsvitser.

Grove vitser har en særegen stilling i norsk humor.Tabubelagte temaer virker å falle i god smak hos de fleste, og gjør at man kan le litt ekstra av de grove skildringene. Finn fram til den kategorien grove vitser du er ute etter, og finn mange grove vitser til å fortelle videre.
30 mrt. 2017.

Kender I den om filmen med de 30 negervitser? Casper Christensens, Frank Hvams og Jesper Rofelts elbilskomedie »Dan Dream« har stedvise.

Current Weather

Loading...

5-Day Forecast

Loading...