Morsomme Fakta Om Menn

Leter du etter vitser om menn? Da har du kommet på riktig sted. På denne siden gir vi deg 30 vitser om menn som kommer til å få deg til å le. Vitser om menn – 1 av 30: Kvinnen kom ut på kjøkkenet hvor hun fant mannen gående rundt med en fluesmekker i hånden. "Hva gjør du, kjære?" spurte hun. "Jakter på fluer!" svarte han.

Her er ett hundre morsomme fakta. Vet du verdens gjennomsnittlige BH-størrelse,

USA er 27 ganger større enn Norge, men kystlinjen til Norge er lengre. 56. Det er over 187 888 innsjøer i.

Vi har satt sammen 10 morsomme fakta om katten som vi ikke tror du visste ( eller visste du det?) En litt uhøytidelig artikkel om våre herlige katter.

Det er ikke bare menn som har problemer med å finne ut av kvinner og seksualitet. Også mannskroppen byr på en del mysterier, ifølge nettstedet MSN Health. Her får du 5 rare fakta om menn og sex. Slik ser drømmepenisen ut

57 morsomme unyttige fakta. Vet du hva en Egiett er?.

hvorav om lag 2200 er funnet i Norge.

Bare 12 mennesker har vært på månen – alle menn. I tidsrommet 1969 til 1972 ble det foretatt i alt 6 måneferder, hvorav 2 astronauter var med på hver tur. Ingen mennesker har satt sin fot på månen etter den tid.

Noen forslag til MORSOMME VITSER OG GODE HISTORIER som kan brukes i bryllup tale, eller av toastmaster i bryllup, konfirmasjon eller jubileum / bursdag, korte vitser, grove vitser, blondine vitser, takk for maten vitser, humor, bryllup vitser og groviser, på kanten, om mat, om damer, om menn, om kvinner, damenes tale, m.m.:

Brille | 10 rare fakta om menneskekroppen | TVNorgeVille dele noen ordtak med dere som jeg fant da jeg skulle redigere ett bilde av min kjæreste. Syns noen av dem var ganske morsomme – og sanne 🙂 SITATER OG ORDTAK – MENN Det er med menn som med vin; alderen gjør de dårlige sure og de gode bedre"Marcus Tullius cicero"Og hva oss mannfolk angår,

25 utrolige fakta om kroppen. Foto: (Thinkstock.com) Du trodde du kjente kroppen din? Det er nok mye du ikke vet!.

Fra vi blir født har kvinner bedre luktesans enn menn,

Morsomme fakta om maraton. av Marte Bjørgum.

Kun fem menn har løpt gjennomsnitt 113 kilometer hver dag i løpet. Løpet heter Sri Chinmoy Marathon og du.

Gogift Supergavekort GoGift, Valby, København, Denmark. 9.5K likes. GoGift er det tidligere Gavekortet.dk. Hos GoGift kan du købe gavekort til tusindvis af butikker og oplevelser. Dag-til-dag levering Gratis hilsen GoGift.com – hundreds of gifts and gift cards for all Nordic countries I dag giver vi alle 400 kr.til et supergavekort hos GoGift, hvis du skifter el- leverandør

12. aug 2019.

Morsomme geografifakta. Lyst til å virkelig kunne briljere til venner og kjente med fun-factskunskapene dine? Da bør du sjekke ut denne listen.

Leter du etter vitser om menn? Da har du kommet på riktig sted. På denne siden gir vi deg 30 vitser om menn som kommer til å få deg til å le. Vitser om menn – 1 av 30: Kvinnen kom ut på kjøkkenet hvor hun fant mannen gående rundt med en fluesmekker i hånden. “Hva gjør du, kjære?” spurte hun. “Jakter på fluer!” svarte han.

21. jul 2012.

Jeg elsker rare fakta, kan se i evigheter rundt på nettet etter det!.

Kvinner har mer mareritt enn menn, og menn har mer seksuelle drømmer.

Vi har hentet frem noen morsomme fakta som garantert vil få deg til å smile 🙂 Otere er kjent for å holde hender mens de sover for ikke å drive fra hverandre. Klikk deg videre for å se flere.

Morsomme fakta du kan imponere vennene dine med.

men kan ikke blunke.

I 2009 rapporterte BBC om en megakoloni av argentinske maur som spredde seg over Middelhavskysten i Europa,

Morsomme historier . Vitser. Vitser er til for å spre glede. Alle trenger å le litt mer, og her hos Vitsen.no finner du god inspirasjon til å løfte ditt eller.

Eldre mennesker kan være ekstremt vittige, og vitser om eldre viser til morsomme situasjoner og historier om eldre. Enten det er et langvarig ekteskap eller gamle vaner, finner man alltid noe å le av.

Datingsider Norge Bakgrunnsinformasjon om " De beste datingsider i Norge": Vi, ved Nettdating-Eksperten.no har gransket og vurdert de beste datingsider i Europa siden 2002, observert og studert datingmarkedet i Norge en god stund. Vi har sjekket mer enn 500 datingsider for deg- naturligvis, de fleste av dem var dårlige. Datingsider.no er en nettside som sammenligner forskjellige datingsider.

Harde fakta om penis; 2. For mye testosteron gjør ham til et dårlig parti Høye testosteronverdier har gjerne blitt ansett for å være en bra ting for menn når det kommer til sexlyst. Men igjen og igjen finner studier at svært testosteronfylte menn gifter seg sjeldnere, er mer voldelige i forhold og skiller seg oftere. Slik ser.

Vitser om menn – 30 morsomme vitser om menn som får frem latteren Vitser om menn – 2 av 30: En kvinne bekymrer seg for fremtiden, helt til hun får en ektemann.

17. jun 2019.

En av de mest interessante og morsomme fakta om maur er at de kan løfte over 50 ganger sin egen vekt. Les mer for enda flere "fun facts".

Noen av dem har blitt til boken «1343 fantastiske fakta», og her kan du la deg underholde av noen.

Mennesker er født med en forkjærlighet for søtsaker.

Jeg innså at det er jo ikke så merkelig at vi har finanskrise og klimakatastrofe. Et enkelt kikk inn i et herretoalett forklarer det hele; ingen omsorg for andre, ikke noe hensyn til de som kommer etter, bare her og nå, infantilt svineri.

Da har jeg vært på internettet igjen og finne 10 morsomme faktaopplysninger du egentlig ikke trenger å vite 😛 Kilder.

10 Morsomme, men unyttig fakta Kim Strandvik. Loading.

morsomme fakta om Tyskland ikke moro i Tyskland gå tilbake Premium T-skjorte for menn Grenseløse kombinasjoner av farger, størrelser og stiler Oppdag T-skjorter av internasjonale designere nå!

Vitenskap Fakta om menn Morsom mann Joke Menn Joke Forkle ✓ Grenseløse kombinasjoner av farger, størrelser og stiler ✓ Oppdag Forklær av internasjonale .

5. mai 2018.

40 rare, pussige og helt merkverdige morsomme fakta i anledning vår.

De ansatter mennesker som har møtt utfordringer i arbeidslivet.

[embedyt]//www.youtube.com/embed/W-c3Sp0sT8g[/embedyt]

101 Morsomme og unyttige fakta. Posted on november 10,

I 26 stater i USA kan kvinner få skillsmisse hvis mannen er impotent. 13).

Av 1000 mennesker tenker 75% på en rød spade når de blir bedt om å tenke på en spade. 64).

Ville dele noen ordtak med dere som jeg fant da jeg skulle redigere ett bilde av min kjæreste. Syns noen av dem var ganske morsomme – og sanne 🙂 SITATER OG ORDTAK – MENN Det er med menn som med vin; alderen gjør de dårlige sure og de gode bedre"Marcus Tullius cicero"Og hva oss mannfolk angår,
Vitser om menn – 30 morsomme vitser om menn som får frem latteren Vitser om menn – 2 av 30: En kvinne bekymrer seg for fremtiden, helt til hun får en ektemann.
Morsomme fakta. Vis 505 morsomme faktaopplysninger innen 20 kategorier! Du kan enkelt legge til nye dersom du har noen. Vis morsomme fakta »
Array
10 Morsomme fakta om immunsystemet til vite det bedre. Immunforsvaret fungerer dag og natt for å beskytte deg mot sykdommer og infeksjoner, men mange vet ikke mye om mange forskjellige måter immunsystemet arbeider for å holde infeksjoner i sjakk.
1800 snakka kanskje eit par prosent av folket dette språket, mest embetsmenn, dels òg kjøpmenn og godseigarar, som ofte var av innvandrarslekter (frå særleg.

Her er ett hundre morsomme fakta. Vet du verdens gjennomsnittlige BH-størrelse,

USA er 27 ganger større enn Norge, men kystlinjen til Norge er lengre. 56. Det er over 187 888 innsjøer i.

Det er en rekke morsomme fakta om hår som ikke alle vet om. Nedenfor finner du en spennende liste over interessante ting du kanskje har lurt på,