Minken Tveitan

7. jul 2008.

«Hotel Cæsar»-stjernen Minken Tveitan (22) kunne aldri ha blitt forelsket i en jente. Men hun jakter fortsatt på drømmemannen.

Minken Tveitan. 31 likes. Minken Tveitan er en norsk skuespillerinne som er kjent for rollen som Vilde Mykland i TV 2s såpeserie Hotel Cæsar. Hun fikk.

13 Jul 2009.

Minken Tveitan med nye utfordringer. På kjøkkenet!

Har du hørt det siste om MINKEN TVEITAN? Her finner du siste oppdatering og intervjuer fra norges største kjendisnettsted.

Minken Tveitan (født 30. desember 1985) er en norsk skuespillerinne som er kjent for rollen som Vilde Mykland i TV 2s såpeserie Hotel Cæsar. Hun fikk rollen .

28. mar 2010.

Etter kometkarrieren i «Hotel Cæsar» syntes Minken Tveitan det var godt å trekke seg ut av rampelyset. Men så startet marerittet!

Minken Tveitan med nye utfordringer. På kjøkkenet!Minken Tveitan, Actress: Hora. Minken Tveitan was born on December 30, 1985 in Oslo, Norway. She is an actress, known for Whore (2009), Mars & Venus.

Vi Menn Fordel Men det er altså ikke en strategi som Folkehelseinstituttet anbefaler. – Vi ønsker ikke at folk skal bli syke, sier Siri Helene Hauge. – Men er det ikke en fordel å bygge opp immunitet? – Jo, men den ønsker vi å bygge opp gjennom vaksine dersom den blir tilgjengelig. En vaksine fungerer ved å gi

7. jul 2008.

NO: I april sa Minken Tveitan (22) opp i den populære TV 2-serien "Hotel Cæsar". Etter tre år som Vilde takket hun for seg på Cæsar-gjengens.

[embedyt]//www.youtube.com/embed/nsypcOesiBE[/embedyt]

Array