Liker å Tisse I Bleie

<img src='https://i.ytimg.com/vi/JcWUvR5SMGM/hqdefault.jpg?sqp=-oaymwEjCPYBEIoBSFryq4qpAxUIARUAAAAAGAElAADIQj0AgKJDeAE=&rs=AOn4CLCmSJaStX833fgumnwngpRvMcjd9Q' alt='Jeg BÆSJA i buksa på første ferietur med kjærsten.

‘ class=’alignleft’>For det meste går jeg på do for å tisse, men jeg trenger å vite at bleien er der når.

personer som liker bleier omtales enten som infantalisme eller abdl**adult.

Å prøve seg uten bleie er lurt, fordi barnet da lærer å sette sammen følelsen av å være tissetrengt og at tisset renner ut. Hvis barnet har en truse på kjennes det.

I stedet for å la barnet skitne til bleie og klær så tilbyr du potte, do el.l. når du ser at det trengs. Barn, og barnekropper, er vanedyr og liker helst å tisse der de.

Hammerseng Ze was een rechtshandige linksback en spelopbouwster. Van 2003 tot 2008 was ze aanvoerster van het Noorse nationale team. Hammerseng won met. Gro Hammerseng-Edin is a Norwegian former handballer who last played for the club Larvik HK. She was captain of the Norwegian national team for several. Brovold89 Video 15. nov 2013. I oktober 2013

8. mai 2020.

Dersom barnet ikke liker potta, kan man forsøke å kjøpe et dosete for barn. Noen unger vil bare tisse på do, men ikke bæsje, og det bør man.

Og ble jeg opphisset av å tisse på meg, var det en helt annen verden å oppleve det samme med bleier. Å kjenne den våte bleien presse mot meg.

9. feb 2018.

Nei, jeg blir ikke kåt av å bruke bleie, men jeg liker å føle meg liten. Har smokk og koseklut som jeg har i sengen hver natt. Kan det skje at jeg kan.

14. jun 2016.

Både du og barnet bør være klare for bleieslutt.

do/potte, eller om det gir uttrykk for når det må tisse/bæsje og om barnet liker å gå med bleier.

12. jun 2019.

Jeg har bleie fetish, og elsker å tisse og bæsje på meg. Problemene er at jeg må skjule det og jeg er tom for bleier, jeg hadde noen igjen før fra.

Array
Array