Liker å Tisse I Bleie

<img src='https://i.ytimg.com/vi/JcWUvR5SMGM/hqdefault.jpg?sqp=-oaymwEjCPYBEIoBSFryq4qpAxUIARUAAAAAGAElAADIQj0AgKJDeAE=&rs=AOn4CLCmSJaStX833fgumnwngpRvMcjd9Q' alt='Jeg BÆSJA i buksa på første ferietur med kjærsten.

‘ class=’alignleft’>For det meste går jeg på do for å tisse, men jeg trenger å vite at bleien er der når.

personer som liker bleier omtales enten som infantalisme eller abdl**adult.

Å prøve seg uten bleie er lurt, fordi barnet da lærer å sette sammen følelsen av å være tissetrengt og at tisset renner ut. Hvis barnet har en truse på kjennes det.

I stedet for å la barnet skitne til bleie og klær så tilbyr du potte, do el.l. når du ser at det trengs. Barn, og barnekropper, er vanedyr og liker helst å tisse der de.

Hammerseng Ze was een rechtshandige linksback en spelopbouwster. Van 2003 tot 2008 was ze aanvoerster van het Noorse nationale team. Hammerseng won met. Gro Hammerseng-Edin is a Norwegian former handballer who last played for the club Larvik HK. She was captain of the Norwegian national team for several. Brovold89 Video 15. nov 2013. I oktober 2013

8. mai 2020.

Dersom barnet ikke liker potta, kan man forsøke å kjøpe et dosete for barn. Noen unger vil bare tisse på do, men ikke bæsje, og det bør man.

Og ble jeg opphisset av å tisse på meg, var det en helt annen verden å oppleve det samme med bleier. Å kjenne den våte bleien presse mot meg.

9. feb 2018.

Nei, jeg blir ikke kåt av å bruke bleie, men jeg liker å føle meg liten. Har smokk og koseklut som jeg har i sengen hver natt. Kan det skje at jeg kan.

14. jun 2016.

Både du og barnet bør være klare for bleieslutt.

do/potte, eller om det gir uttrykk for når det må tisse/bæsje og om barnet liker å gå med bleier.

12. jun 2019.

Jeg har bleie fetish, og elsker å tisse og bæsje på meg. Problemene er at jeg må skjule det og jeg er tom for bleier, jeg hadde noen igjen før fra.

[embedyt]//www.youtube.com/embed/JcWUvR5SMGM[/embedyt]

Array
Array
De vet som regel både hvordan man skifter ei bleie og hvor du finner trefas-uttaket.

Siden har han blitt værende. – Jeg liker jobben så godt fordi den er enormt variert. Vi jobber mye med.

30 nov. 2018.

Pottetrening og bleieslutt er alltid et spennende tema.

Etterhvert kan du spørre om barnet må tisse, det hjelper til med at barnet selv.

Current Weather

Loading...

5-Day Forecast

Loading...