Karrieresenteret Narvik

20. aug 2019.

.

med Karrieresenteret Ofoten og Narvik videregående skole.

Ønsker du veiledning – ta gjerne kontakt med Karrieresenteret Ofoten!

Voksenopplæring, NAV Narvik og Karrieresenteret. Karriereplanen hadde fokus i dette møtet. Sluttrapport prosjekt «Raskere kvalifisering av innvandrere og.

20. nov 2018.

Vår hovedoppgave er å tilby opplæring, kurs og kompetanseheving for voksne i regionen. Ekstern virksomhet er OPUS, Karrieresenteret og.

C. Karrieresenteret Ofoten med Studieverkstedet. Veiledning og.

Andre videregående skoler og skoleeier skal oppfatte Narvik vgs. som en skole med kreativt.

Rask kvalifisering av innvandrere og flyktninger til jobb i Narvik. Stokmarknes 19. -20. april – 17. Karin Fjeld, leder Karrieresenteret Ofoten.

Damer ålesund AaFK Fortuna skal tilby en treningskultur som er på toppnivå i Norge og har en klar ambisjon om å etablere seg blant landets 15 beste dameklubber innen 2023. Freddy Wr Up Norge Ruud Ellingsen Lager lyden av Vigeland i parken · Heidi Ruud Ellingsen og Mads Ousdal i spissen for ensemblet som gjør «Mary Poppins».

KarrieresenteretKarrieresenteret Ofoten, Kontaktinformasjon, Opplæringstilbud.

Postadresse, c/ o Narvik videregående skole og fagskole. Dronningens gate 68 8514 Narvik.

Narvik videregående skole ved OPUS. Narvik og Karrieresenteret i Ofoten tilbyr profesjonell karriereveiledning om yrkes- og utdanningsmuligheter, og.

2. mai 2017.

Karrieresenter Ofoten karrieresenteret i Ofoten veiledning veiledningsssenteret i Ofoten karriere karrieresenteret i Narvik karrieresenter.