Jubileumsdrakten

13.05.2011.

Jubileumsdrakten ble laget til Oslos 1000-årsjubileum og er den mest populære bunaden i hovedstaden.

09.03.2021.

Jubileumsdrakten for Oslo, designet av Eva Lie i samarbeid med Oslo kommune til byens 1000-års jubileum i 2000.

Lanserer gullkantet jubileumsdrakt – – Det er 30 år siden den første sponsoravtalen med Norges Håndballforbund ble signert. Derfor lanserer vi en helt spesiell og unik jubileumsdrakt, dagen før Håndballjentenes åpningskamp i VM,

vor 5 Tagen.

Lite brukt jubileumsdrakt, inkl silketørkle og sjal. Sølv som vist på bilder medfølger, inkl øredobber.

10.05.2021.

Det gjøres “100 % lokalt” med egen jubileumsdrakt i eksklusivt opplag når verdens kanskje mest høyest premierte akevitt, Arvesølvet,

02.03.2020.

Når det er jubileum for en jubileumsdrakt for Oslo, er det greit å feire,

Her er Marianne Haugli i jubileumsdrakten for Oslo på scenen,

vor 2 Tagen.

Lanserer gullkantet jubileumsdrakt. Partnerskapet mellom Norges Håndballforbund og Gjensidige fyller 30 år. Det feires med jubileumsdrakt!

Jubileumsdrakten for Oslo er en festdrakt og bunad som er utformet i forbindelse med byens 1000-årsjubileum. Drakten ble offisielt presentert på grunnlovsdagen 17. mai i 1999. Den første personen som brukte antrekket, var Rubina Rana, leder av 17-mai-komiteen.

Jubileumsdrakten for Oslo, designa av Eva Lie i samarbeid med Oslo kommune i høve byen sitt 1000-årsjubileum. Jubileumsdrakten for herre har lang bukse, halvlang jakke og mønstra vest.

Jubileumsdrakten for Oslo er en spesiell og vakker bunad laget i anledning byen sitt 1000-årsjubileum i år 2000. Festdrakten er designet av Eva Lie i samarbeid med Oslo kommune.

Jubileumsdrakten ble designet av Irene Qvan til Hønefoss 150 års byjubileum i 2002. Drakten leveres nå i justert utgave hos Norsk Flid Husfliden Hønefoss. Drakten er basert på norske bunadtradisjoner.

Ny sølv til Jubileumsdrakten for Oslowww.jubileumsdrakten.no, #oslobunad #evaliedesign #heimenhusflid #haugtussabakslottet #huldresolv #oslo.

allium sa: Jeg bestilte jubileumsdrakt til datteren min på Heimen for to uker siden. To- tre måneder sa de. Og de har drakt man kan prøve.

Jubileumsdrakten for Oslo er en tradisjonell og urban bunad fra Eva Lie Design i forbindelse med byens 1000-års jubileum.

Derfor er det gledelig at blåfargen i jubileumsdrakten, og hoved drakten for årets.

For sesongen 2021 vil jubileumsdrakten være klubbens 3. drakt og bli.

Jubileumsdrakten for Oslo er designet av Eva Lie og utviklet i forbindelse med 1000-års jubileet til En kan også få belte, bukseseler, hatt og sko til bunaden. Jubileumsdrakten for jenter består av liv.

Jubileumsdrakten fra Gjensidige er et symbol på samhold gjennom gode og dårlige dager. Lagspill i tykt og tynt. Fellesskap gjennom både oppturer og nedturer.

Eva Lie er en anerkjent klesdesigner med 25 års erfaring. Hun har svenne- og mesterbrev, og har fått Statens kunstnerstipend flere ganger.

Jan Thomas Og Einar Blir Venner Hennig Olsen Iskart Hennig-Olsen Is er en tredjegenerasjons familiebedrift, VINN HENNIG-OLSEN ISKREM Lite kan slå blåbærturene i skogen med bestefar og bestemor, men lunt syltetøy på Sørladsis vanilje er en. Hennig-Olsen Is bygger sin egen iskremfabrikk. 1962. Kassettbåndet finnes opp. 1962. Isbjørn Is setter i gang produksjonen. 16.07.2015. . vi Snackis som på en måte

Jubileumsdrakten for dame. Jubileumsdrakten er utviklet i forbindelse med 1000-års jubileet til Oslo. Bunaden er en urban og tradisjonell bunad, med inspirasjon fra våre rike klestradisjoner.

04.mai.2020 – Utforsk denne tavlen til Eva Lie Design As på Pinterest: «Jubileumsdrakten for Oslo». Se flere ideer om mote, kjoler sommer, forkle.
Jubileumsdrakten for Oslo er en Oslo Bunad som er utformet i forbindelse med byens 1000-årsjubileum. Drakten ble offisielt presentert på 17. mai 1999.
Eva Lie har 30 års erfaring innen design av bunad, oslobunad og festdrakt/fantasistakk til dame, mann og barn. Kvalitet, individualitet og eksklusivitet.
02.03.2020.

Når det er jubileum for en jubileumsdrakt for Oslo, er det greit å feire,

Her er Marianne Haugli i jubileumsdrakten for Oslo på scenen,