Hoven Pung Etter Sterilisering

[embedyt]//www.youtube.com/embed/[/embedyt]

Halve pungen ble også svartlilla pga. indre blødning etter inngrepet selv om smertene er verst. Har også fått blødning ut av penis, aldri hatt det før. Har nå tatt .

12. jun 2008.

Inngrepet gikk greit. 2 dager etter hadde jeg samleie med kjæresten, der jeg påfølgende dag fikk litt smerter i/rundt pungen. Den ble både sort,

Stian 71 Grader Nord Vi har modellene du har sett på TV! I en årrekke har det foretrukne valget til 71 grader nord deltakerne vært La Sportiva når det kommer til sko og støvler. 1. jun 2018. Tom Stiansen fra 71 grader nord om norske perler – onsdag 6. juni kl. 19 – 20. Les om Stian med sekken

Etter operasjoner, for eksempel etter sterilisering, kan årsaken være at et sting.

merker du ikke annet enn en liten kul ovenfor testikkelen i øvre del av pungen.

Etter. Smerter. Lette hevelse, ømhet og misfarging av pungen kan ses etter inngrepet. Stramme underbukser anbefales for støtte. Reseptfri smertestillende medisin.

Hva skjer etter en sterilisering? Det vil være ømhet og noe hevelse i pungen de første dagene. Derfor er det greit å holde seg i ro især det første døgnet. De.

14. nov 2008.

Hei, Jeg er en mann som foretok sterilisering for nesten ti år siden. Jeg har vært plaget med smerter på høyre side etterpå. Jeg er ofte smertefri,

Vevet i pungen er løst og dersom det tilkommer en blødning kan det bli en stor hevelse. For å forebygge blødning bør du ta det helt med ro det første døgnet etter.

5. nov 2019.

Det er vanlig å oppleve ømhet og hevelse i pungen de første dagene etter inngrepet, men de fleste er tilbake i normal aktivitet etter en ukes tid.

Array

Current Weather

Loading...

5-Day Forecast

Loading...