Hjortestek

Hjortestek med gode grønnsaker og en herlig saus står på menyen. Det som er med hjortesteik, og alle andre steiker, er at du må planlegge middagen i god tid.

Hjort er vanlig vilt på hele Vestlandet, og variasjonene i tilvirkningen av hjortekjøtt er store. Det var rikelig med tilgang på hjortekjøtt mange steder.

1 1/2 kg hjortestek 1 tynn skive spekk 2 ss smør/margarin salt pepper 3 dl vann 3 dl melk saus: 5 dl stekesjy 1 1/2 dl rømme geitost ripsgelé 2 ss hvetemel.

Jysk Skrivebord Finanstilsynet i ny magtfuld rolle – Flere banker har eksempelvis sat spørgsmålstegn ved, om Finanstilsynets folk kan sidde ved et skrivebord i Aarhusgade i København og vurdere priserne på jysk landbrugsjord: »Hvis tilsynet påbyder en. Der bliver ansat flere og flere, der arbejder bag et skrivebord og laver New Public Management. – Men der er

Hva er bedre enn en saftig og smakfull hjortestek? Hjortesteken serverte jeg med en deilig potet- og persillerotpuré, sammen med en hjemmelaget soppsaus.

Hjortestek-med-flotegratinerte-poteter-MP-71960_1920- Foto_Synøve_Dreyer_av.jpg. Foto: Matprat.no. Smaken av vilt er mildt og magert, og det er overraskende.

Tørk av steken med en våt klut. Gni den inn med salt og pepper og brun den godt på en varm stekeplate med margarin. Ta steken av pannen og legg den i en.

Hjortestek Kvinnherad med kantarellsaus. smørmørt vilt. Dette er mammas måte å servere vilt på og denne gangen valgte hun hjort men reinsdyr eller elgstek.

Hjortestek med fløtesaus. Like 18 Dislike 3. 86%.

Da jeg var på Matstreif for noen uker siden fikk blant annet en deilig hjortestek og noen fargerike gulrøtter bli med hjem. Men det jeg ikke tenkte på da var at.

Hjortestek blir mør og saftig steik med god viltsmak. Her serveres viltsteken med fløtegratinerte poteter, stekt sopp og rørte tyttebær.

Her finner du det du trenger av inspirasjon til både hverdags- og festmaten.

Steketiden er ca. 2 timer, avhengig av stekens tykkelse. Når steketermometeret viser 60-65 er hjortesteken medium stekt, ved 70 °C er den medium pluss. Steken.

Hjortestek. En ny stor opplevelse med kombidampen. Når en langtidssteker kjøtt i vanlig ovn gjøres dette på ca 70-90 grader.

15 okt. 2015.

Hjortestek stekes i ovnen til kjernetemperaturen er 58 grader. Deilig, saftig og smaksrik hjortestek. Nammis!

Brun først reinsdyrsteken i en panne, og stek den deretter i ovn på 125 °C. Beregn ca. 2,5 times steketid for en stek på 1,5 kg. Benfri, surret reinsdyrstek.

Hjortestek med skogssoppsaus. Gni hjortesteka inn med viltkrydder, salt og pepper – gjerne ett til to døgn i forveien. Brun hjortesteka med godt smør og 3.

Skal kjernetemperaturen på hjortestek bare være 58 grader? Hytteturens hovedmiddag skulle tilberedes, men min mor tvilte sterkt på internettets kollektive anbefaling.

hjortestek, rosenkål og mandelpotet >.

Renskjær lårsteken for hinner og sener. Krydre med salt og pepper. Brun steken i stekepanne og sett den i ovnen på 120 °.