Brukte Sokker Selges

[embedyt]//www.youtube.com/embed/dcszCdtmg-M[/embedyt]

6. apr 2018.

Jeg ble ganske så overrasket da denne meldingen kom. Det første jeg tenke var “ din ekle gris! Hva faen skal du med mine brukte sokker? Æsj!”.

5. okt 2019.

Denne entreprenøren er kanskje ikke som alle andre, den selger nemlig brukte sokker til entusiaster fra hele verden som blir seksuelt opphisset.

Velkommen til siden vår! Vi er tre lekne, aktive og livsnytende jenter som selger våre brukte sokker, truser og strømpebukser! Svette, sure, våte eller godt brukte!

Vi er tre jenter som selger brukte sokker, truser og strømper. Du kan selv komme med hva du ønsker. Vi har en blogg og en instagram konto der vi legger ut.

Hei Trenger litt ekstra penger, og jeg lurte egentlig på om det er mulig å selge brukte sokker og sko, og kanskje truser sånn helt helt anonymt?

12. okt 2017.

Folk fra Kristiansand betaler dyrt for å kjøpe skitne sokker. Det sier Sarah (23). Hun lever av å selge sokkene sine. – En nordmann betalte over.

26. okt 2019.

SVAR: Hei! Det er ikke ulovlig i seg selv å selge brukte sokker og fotbilder, men grunnen til at noen folk ønsker å kjøpe dette kan være.

Selger 11 par sokker til baby, selger samlet. Noen sokker er i str. 10/12 og noen er enda mindre. Se bilder. Alle sokkene er veldig lite brukt, som ny. Kan sendes.

Brukte sokker selges. lagt til: 12.12.2016 | ID: 224193 | Antall: 199; kr 500,-. Legg til i handlekurven eller Kontakt selger. Fraktkostnad kr: 50,- Fraktkostnad med.

Fjordfest Sandefjord 2018 1. jun 2018. JUNI 2018. Hun skrev monsterhits for verdensstjerner, men synger aller helst selv. I sommer er Ina Wroldsen headliner på Fjordfesten hjemme i. Sy Om Jenny Skavlan Redesign er i vinden som aldri før – mye takket være Jenny Skavlan og hennes sy-om-prosjekter. La deg inspirere av henne og andre som bruker kreativiteten.
Array