Bleie Blogg

Min fetisj — del 1: Bleier. I vår nye serie, Min fetisj, ønsker vi å fjerne tabuer rundt ulike fetisjer, og å gi deg svar på alt du måtte lure på. Hva er en fetisj?

22. jun 2015.

Er det greit å skifte bleie i flysetet? Hva gjør du når babyen skriker som om verden skal gå under hele veien? Ta med deg disse tipsene inn i.

9. nov 2016.

Et ødelagt sexliv og å måtte gå med bleie på grunn av inkontinens, kan derimot få store konsekvenser både i det private og sosiale liv.

Jegertvillingene Snap 26. feb 2019. Kjendiser og influencere på Snapchat: Liste over kjendisene og alle fra SKAM du må følge. 30. des 2018. Møte med jegertvillingene!. i to helt like glass fikk jo de så klart navnet jegertvillingene. Det blir lagt ut litt på snap og instastory etterhvert! 2. jan 2017. Jegertvillingens flause: – Nakenbilde på snapchat-avveie.

17. aug 2016.

SPØRSMÅL. Hei! Jeg er en gutt på 14 år som må bruke bleie rett og slett fordi at jeg fremdeles bæsjer og tisser på meg, før så pleide jeg å bare.

2. mar 2014.

Bleiekake har jeg veldig sansen for til barselvisitt – bleier har babyen.

jeg ved å rulle en bleie, og deretter feste et par bleier til rundt disse.

Jeg skriver enkle svar på store spørsmål, og om mine egne erfaringer i livet. Av Vebjørn Tveiterås.

Mary J. Blige - Family Affair (Official Music Video)4. feb 2018.

Kari elsket å gå rundt i bleie og slippe klær! Hun begynte raskt å ta sine første skritt da hun var 9 mndr, sikkert litt hjulpet av lite ekstravekt.

7. jul 2018.

Blogg: http://annelinsta.blogg.no/ ♥︎ KONTAKT/SPONSING annelinsta@hotmail. com ♥︎ SE FLERE VIDEOER Flere gravidoppdateringer.

2. mar 2014.

Bleiekake har jeg veldig sansen for til barselvisitt – bleier har babyen.

jeg ved å rulle en bleie, og deretter feste et par bleier til rundt disse.
25. jun 2010.

Egen blogg. Den hageglade og fargerike damen er kjent for mange for bloggen sin «Lene i Fredrikstads hagedagbok». Der deler hun villig tips.