Badeland Toten

[embedyt]//www.youtube.com/embed/t_TwNhBZ97g[/embedyt]

GAVEKORT. For kjøp av gavekort kom innom resepsjonen eller send en mail til post@totenbadet.no. @totenbadet på instagram og facebook. Følg oss gjerne for å få med deg ny informasjon, morsomme konkurranser og spennende arrangementer.

Hotel Badeland Gjestegard, Raufoss: 15 Bewertungen, authentische Reisefotos und.

STANDORT. NorwegenTäler im OstenVestre Toten MunicipalityRaufoss.

Badelandene.no er en interesseorganisasjon for de største badelandene i Norge. Badelandene.no har til formål å bidra til utvikling av andelshavernes drift gjennom markedsføring, innkjøpsordninger, utveksling av erfaringer og kreative innspill for aktiviteter og bedre driftskonsepter, bidra til økt kompetanse og felles forståelse av sikkerhet i norske bade- og svømmeanlegg.

Toten Badeland, Raufoss Dønningen er anleggets hovedbasseng og er et av Norges største bølgebasseng med bølger hver halvtime. Du får også fasiliteter som «wild river» – en kunstig elv, brattsklie på nesten 12 meter og Blåsklia – en tubesklie på ca 35 meter.

NoticeRemove. You were redirected here from the unofficial Page: Toten Badeland. See more of Totenbadet on Facebook. Log In. or. Create New Account .

Koordinater: 60°43′18″N 10°35′33″Ø Toten Badeland er et badeland som ligger på Raufoss i Vestre Toten kommune. Stubb Denne artikkelen er foreløpig.

Totenbadet

Totenbadet på Raufoss i Vestre Toten. Kunstige elvestryk, havbølger, tropiske planter, stort flott 25 meters svømmebasseng med stupetårn, 32 grader i lufta og 3 bassenger 35 grader i vannet.

Raufoss Badeland og Totenbadet er ett flott bade og svømmeanlegg beliggende like ved Nammo Stadion og Lønneberget Hoppsenter på Raufoss. Både svømmebasseng og sklier, boblebad og lignende er helt topp. Og det er også treningssenter og gjestegård ved anlegget.

Tickets Nu Hier Beschikbaar, Beveilig Snel Je Zitplaatsen Nederland Tickets 2019

Vi har åpent i hele sommer fra 11-19:-) I 25 m bassenget er det 16 års grense på dagtid(hverdager, ikke.

Les mer

Om Badeland Gjestegård Badeland Gjestegård er et familievennlig overnattingssted bestående av 46 værelser, fordelt på enkeltrom, dobbeltrom og familierom. Alle rom med egen dusj/bad, WC, TV, og mulighet for trådløst nettverk. Gjestegården gjennomgikk i 2009 en grundig renovering og framstår i dag med en lun atmosfære og et godt kjøkken.

Letzte Aktualisierung: 02.02.2020; Quelle: Turistkontoret Gjøvik Land Toten.

Veldig oversiktlig badeland med hyggelig betjening, rene garderober, varmt og.

Badeland Gjestegård fra , 100796429S1 – Badeland Gjestegård

Totenbadet – Badeland og svømmehall fra , Oppland. Bade- og svømmeanlegg. Er dette ditt firma? La 1881 gjøre bedriften din mer synlig og attraktiv på internett!

TOTEN-. BADET. PÅ TOTENBADET TILBYR VI MER ENN BARE BASSENG OG SKLIER!.

BADELAND GJESTEGÅRD ØNSKER DERE VELKOMMEN TIL.

Badeland Gjestegård på Raufoss består av 42 rom fordelt på forskjellige kategorier. Vi har enkeltrom, dobbeltrom og familierom med plass opp til 5 personer.

Husk at helg/ferie priser gjelder i alle skoleferier, og så lenge badeland er åpent fra klokka 11. Regler for ledsagerbevis: Vi tar kun imot ledsagerbevis som er utstedt av kommune, og ledsageren må kunne framlegge bevis på at de er 18 år eller eldre. Statlige organisasjoner betaler ordinær pris på inngang.

Frokost og senger var bra, og vi skulle i Toten badeland og dette var et perfekt sted å være i forhold til badelandet. May Norge. Utrolig god og mye mat, vi koste oss med nydelig middag og kaffe og likør i baren etter middag. Gode senger. Anni Norge. Frokosten var enkel, men grei nok.

Husk at helg/ferie priser gjelder i alle skoleferier, og så lenge badeland er åpent fra klokka 11. Regler for ledsagerbevis: Vi tar kun imot ledsagerbevis som er.

Totenbadet – Badelandveien 74, 2833 Raufoss – Rated 4.5 based on 167 Reviews "My kids and I had a great time visiting today! Not to many people and great.

Aktiviteter. badeland. Generelle fasiliteter. badstue; solarium; treningsrom. Kart. Utforsk regionen. Åpningstider. Se også. Badeland Gjestegård, Vestre Toten.

Horoskop Tyr Stjernetegn: Tyr – Tyrens tegn. Månedshoroskop for: Februar 2020. Fødselsdag i perioden: 21. april til 21. maj. Horoskop udarbejdet af: Astrolog Adrian Duncan, Maori horoskop tyr gaveidé Krus ✓ Utallige kombinationer af farver, størrelser & stilarter ✓ Opdag Krus fra internationale designere nu! Køb et personlig horoskop Få konkrete bud på, hvordan dit næste år

Hvis du bor på dette hotellet med fasiliteter for forretningsreisende i Vestre Toten, får du 3-stjerners standard. Stedet har blant annet frokost inkludert, wi-fi inkludert og parkering inkludert. Gjøvik glassverk er en populær severdighet som ikke ligger langt unna. Les anmeldelser fra gjester som har overnattet på Badeland Gjestegård, og se oppdaterte priser på ledige rom – som du.

V elkommen til Badeland Gjestegård på Raufoss. Badeland Gjestegård på Raufoss består av 42 rom fordelt på forskjellige kategorier. Vi har enkeltrom, dobbeltrom og familierom med plass opp til 5 personer. Alle rom har TV med de aller mest vanlige kanaler, eget bad med dusj og WC.

De beste aanbiedingen voor kamers van Badeland Gjestegård in Vestre Toten. Bekijk foto's van Badeland Gjestegård en lees de recensies van gasten. Controleer de beschikbaarheid van kamers van Badeland Gjestegård

Badeland Gjestegård er vurdert som "Bra" av våre gjester. Ta en titt på bilder, les anmeldelser fra tidligere gjester og bestill hotell med vår prismatch. Vi vil også fortelle deg om hemmelige tilbud og salg når du registrerer deg for å motta våre e-poster.
View deals for Badeland Gjestegård. Near Gjovik Glassverks. Breakfast, WiFi, and parking are free at this hotel. All rooms have flat-screen TVs and daily.

Totenbadet er vår nærmeste nabo og samarbeidspartner. Badelandet ligger på samme gårdsplass som oss, så det er bare å ta på seg badebuksa og spasere over gårdsplassen!
Totenbadet har fått helt ny utendørs 9-hulls minigolfbane! Banen består av morsomme og kreative hindre som. passer barn såvel som voksne.
Array
Array
Array
Toten Badeland, Raufoss Dønningen er anleggets hovedbasseng og er et av Norges største Koordinater: 60°43′18″N 10°35′33″Ø Toten Badeland er et badeland som ligger på Raufoss i Vestre.

Wellenbecken, Mediterranbecken, Sprudelbecken – das Badeland Wolfsburg ist eines.

der mit seinem Auftrieb einem Badevergnügen im „Toten Meer“ nahekommt.

Current Weather

Loading...

5-Day Forecast

Loading...