5 Minutters Regel Budrunde

[embedyt]//www.youtube.com/embed/tx4bTKrD1lI[/embedyt]

19.09.2013  · Har seg slik at jeg er på leting etter en ting. Som nå er lagt ut i en gruppe for salg på facebook med budrunde som slutter et visst tidspunkt. Har ikke komnet flere enn et bud for et par dager siden og budfrist er onsdag kveld. Er det sleipt av meg å følge med på annonsen, for så å legge inn et.

Kan noen fortelle meg hva 5 min regel betyr? Det står på såå mange annonnser på kjøp/salg på faceboook. Har tittet i reglene og der står det bare 5 min regel gjelder, men ikke HVA det betyr!!?

Budrunde – spesielle regler? NYTT TEMA.

La oss si jeg gir et bud på 1.5 mill. Kan selger da akseptere det med en gang, eller er det en regel om at selger må gi andre interesserte tid til å ev.

på utkikk etter hus at en som måtte selge litt fort fikk tidlig i salgsprosessen et bud på lånetakst med bare noen minutters svarfrist.

5-minutters-regelen gjelder ALLE budrunder. Det vil si at siste bud må stå i minimun 5 minutt uten at nye bud foreligger, uavhengig om budrunden er passert.( Kort forklaring : FEKS : Budrunde slutt kl 21.00, siste bud kl 20.54, budrunde slutt kl 2100.

13.02.2012  · Sagt på en annen måte: Det siste budet skal altså stå i 5 minutter Dette er ene og alene for å få slutt på krangler om når budrunden "faktisk" var over, og hvem som eventuelt vant, og få slutt på folk som overbyr i siste liten. Selger kan, før budslutt, velge å utvide tidspunkt for budslutt. 5 minutters regel vil fortsatt gjelde.

Jeg kommer "bare" 5 min forsent til timen, men læreren min velger å sette fravær for 1 time. Det irriterer meg, fordi jeg også får anmerkning i tillegg. Jeg burde ikke få 1 timers fravær når jeg er borte i 5 min. Det har skjedd flere ganger,

(eksempelvis 20 minutter i en 45 minutters økt).

Vaskedame Oslo Rengjøring Vi ønsker å vaskehjelp hver 2. Eller 3. Uke i huset. Rommene som skal vaskes er totalt ca. 150 kvm., hvorav 1 bad. Postnummer: 0378, Oslo. Oslo. Vaskehjelp er en markedsplass som kobler vasker og kunder sammen. Enten du ønsker hjelp til hjemmerenhold eller ønsker å registrere deg som vasker, Vi tilbyr vaskehjelp og

Videre er det verdt å merke seg at megler er pliktig til å avvikle en forsvarlig budrunde slik at alle får tilstrekkelig tid til å områ seg. Bud som inngis like før kl. 1200 og etter, bør derfor ha 30 minutters.

5 min regelen. 42 likes. For å forklare 5 min regelen. Hvis man feks legger inn et bud 21.55 og ingen annen byr før klokken viser 22.00 så er budet vunnet av budgiver som la inn bud kl 21.55.

Array
Array
Array
Array
Array
5 minutters-regel på bud. Mye nytt i ledningsnett. Hengeren har noen bulker men er i grei stand ellers! Mange eiendomsmeglere ønsker minst 30 minutters akseptfrister i en budrunde. Ved starten av en budrunde er det ofte greit med noe mer – for eksempel minst en time. Signe Margrethe og Odd.

Ny budrunde pga. trøbbel med salg. Ny telefon, ikke tatt ut av eske selges hbo 1000,- en uke budrunde starter ved første bud. Den sendes, porto er 70,-. Ikke 5-minutters regel. 1400,- er budt, budrunde avsluttes den 14/11 kl 19.00.
Antisnipe (+5 min) eller (+10 min) betyder at der ingen bud skal havde været de sidste 5 / 10 minutter inden auktionen slutter.
14.02.2021.

.

for å bekrefte salg eller gi «tilslaget» i en budrunde på Facebook.

min informasjon i henhold Vekstra sin personvernpolicy. 5 + 3 =.

Current Weather

Loading...

5-Day Forecast

Loading...